top of page

Hasslö Kajak

Uppdaterat: 20 juli 2023


Föreställ dig att du glider ljudlöst genom lugna vatten, omgiven av Hasslös orörda skönhet. Med våra enmans- och tvåmanskajaker har du friheten att välja din egen rutt och skapa ditt eget äventyr. Utforska dolda kanaler, navigera genom avskilda passager och hitta dig själv på öar som bara väntar på att bli upptäckta. Skärgården erbjuder en unik möjlighet att ansluta med naturen och uppleva stillheten i orörda landskap.


För dem som söker en gemensam upplevelse ger våra kanoter med extra säten den perfekta möjligheten att paddla tillsammans med vänner eller familj. Tillsammans kan ni ge er ut i skärgårdens pittoreska landskap och skapa oförglömliga minnen när ni hittar idylliska platser att stanna till och ha picknick. Njut av kamratskapet och skratten som kommer med att utforska skönheten i Hasslös skärgård tillsammans.


Om du är redo för en annan typ av äventyr erbjuder våra stand-up paddleboards (SUP-boards) ett unikt och avslappnat sätt att utforska stilla vatten. Stå högt och glid över det spegelblanka vattnet samtidigt som du tar in den hisnande omgivningen som omger dig. Känn vattnets rytm under dina fötter och omfamna lugnet som följer med varje paddeltag.


Fly vardagen och ge dig ut på ett äventyr som kommer att väcka dina sinnen och ge ny energi åt din själ. Utforska de stilla vattnen, fånga de förtrollande solnedgångarna och låt skärgårdens obebodda öar avslöja sina hemligheter för dig. Skapa minnen som kommer att stanna hos dig långt efter att du har lämnat detta förtrollande paradis.


Vad som finns:

- 4 st. kajaker varav en dubbelkajak och 3 singelkajaker.

- 4 st. SUP-brädor med tillhörande paddlar samt säkerhetsband runt vristen.

- 1 st. INKAS 525 kanot med två fasta sitsar samt tillgång till två extrasitsar.

- 1 st. INKAS 495 kanot med två fasta sitsar samt tillgång till en extrasits.

- Paddlar och flytvästar till både vuxna och barn.

 

Information
bottom of page