top of page

Utomhusaktiviteter på Hasslö

Upplev det bästa av Hasslös utomhusäventyr! Börja din dag med att slå ut på Carlskrona Golfklubb, en pittoresk golfbana inbäddad i öns fantastiska natur. Utmana dig själv på välskötta fairways och njut av hisnande vyer över Östersjön medan du tar dig fram genom banan.

Därefter kasta dig ut i det kristallklara vattnet och ge dig ut på ett paddlingsäventyr med Hasslö Kajak. Paddla längs den lugna kustlinjen och utforska gömda vikar och avskilda stränder. Njut av stillheten i skärgården, förundras över det mångfaldiga marina livet och ta in de fantastiska vyerna som avtäcks runt varje krök.

Efter en aktiv dag bege dig till Sandvik Badplats, där du kan koppla av och ha kul på den gyllene sandstranden. Delta i en vänskaplig match i beachvolleyboll med andra besökare, känn den varma sanden mellan tårna medan du dyker, smashar och spelar på bästa sätt. Ta pauser för att svalka dig med uppfriskande simturer i det inbjudande vattnet i Östersjön.

Oavsett om du är en golfentusiast som söker en minnesvärd runda, en äventyrslysten person som längtar efter att paddla längs öns fängslande kustlinje eller en strandälskare som suktar efter sandstränder och spännande beachvolleybollmatcher, erbjuder Hasslö utomhusupplevelser som kommer att ge dig ny energi och fylla dig med oförglömliga minnen.

bottom of page