top of page

Köpvillkor

 

Hos oss på Visit Hasslö kan du beställa produkter och tjänster via våra kanaler; telefon, e-post och hemsidan visithasslo.se (“Hemsidan” eller “Tjänsten”).

Företagsinformation

www.visithasslo.se och Hasslö Kajak tillhandahålls av KPLN Holding AB 559109-3090. 

KPLN Holding AB

Org.nr. 559109-3090

Tempelvägen 27, 370 23 Hasslö, Sverige

073-422 18 03

kristian.gustafsson@kpln.se

Priser

Alla priser på Hemsidan anges i svenska kronor inklusive 25% moms. I varukorgen ser du det totala priset inklusive alla avgifter så som moms, frakt och betalningar.

Betalning

Betalning sker i förväg genom kortbetalning i kassan. Betalningsmetoden tillhandahålls av Stripe tillsammans med samarbetspartners.

För att kunna erbjuda dig Stripes betalmetoder kan vi i kassan komma att dela dina personuppgifter i form av kontaktuppgifter och orderinformation med Stripe. Dina personuppgifter som delas behandlas enligt Stripes Privacy Policy.

Kortbetalning

Vid kortbetalning accepteras Visa, MasterCard och Maestro. Debitering av ditt betalkort sker direkt vid köptillfället.

Ångerrätt

När du handlar hos oss på Hemsidan har du som kund, en lagstiftad 14 dagars ångerrätt som gäller från och med den dag då din vara blivit levererad till ditt postombud eller hem till dig. Om avtalet gäller en specialtillverkad vara eller en vara som fått en tydlig personlig prägel, börjar ångerfristen löpa från och med den dag vi lämnat dig skriftlig information om detta.

Om du ångrar ditt köp, är det viktigt att du skriftligen meddelar oss om detta. Meddelandet ska skickas till oss på kristian.gustafsson@kpln.se. I ditt meddelande ska ditt ordernummer, samt vilka varor som returneringen gäller, framgå klart och tydligt.

Du har inte ångerrätt om:

Ångerfristen på 14 dagar har passerats, eller om produkten har skadats och därför inte längre kan anses vara i nyskick.

När du nyttjat din ångerrätt:

Du är skyldig att hålla varan i lika gott skick som när du fick den. Om varan skadas eller kommer bort på grund av att du är vårdslös förlorar du ångerrätten.

Returer

Du bör returnera produkterna till oss per omgående eller senast inom de lagstiftade 14 dagarna efter ångermeddelandet. Det är du som kund som står för returfrakt, leverans och att skicket på produkterna är detsamma vid leveransen. 

Återbetalningsvillkor

Om du väljer att nyttja din ångerrätt vid köp av en produkt återbetalar vi det belopp som du har erlagt för varan. Återbetalningen sker så snart som möjligt, dock senast inom 30 dagar från den dag då vi tog emot din retur. I enlighet med vår avbokningspolicy och våra allmänna villkor gör vi inga återbetalningar av bokningar.

Leveranser

Leveranstiden är normalt 2 – 3 veckor. Om en produkt har en avvikande leveranstid finns det angivet vid respektive produkts beskrivning.

Personuppgiftsbehandling

För att kunna hantera och leverera din beställning behöver vi behandla dina personuppgifter. All vår behandling av personuppgifter sker i enlighet med gällande personuppgiftslagstiftning. Du kan läsa mer om hur vi behandlar dina personuppgifter under vår sekretesspolicy här.

Kontakta oss

Om du har några problem med ditt köp, din bokning eller har andra klagomål om en tjänst som beställts via Hemsidan, kan du ta kontakt med:

KPLN Holding AB

Org.nr. 559109-3090

Tempelvägen 27, 370 23 Hasslö, Sverige

073-422 18 03

kristian.gustafsson@kpln.se

Senast uppdaterad 28:e Juni, 2023

bottom of page